Има дни…

Има дни, в коит0 искам да не съм се събуждал,  да не ме е имало. Иска ми се операцията ми като дете да е била неуспешна, Водолея да не се беше прибрал навреме, когато без да искам си срязах вената на едната ръка, или просто някой път той да беше ударил достатъчно силно на точното място. Има дни, в които дори не мога да обясня какво ми е, не мога да напиша един смислен ред, идва ми да крещя, а не знам с коя дума да започна. Искам да избягам. Завинаги и от всичко.

Не от всичко. Ще го напиша тук, макар че на никой друг, освен на мен, не му се чете. И макар че той го знае, и без да съм го написал, и не би бил във възторг, че го пиша тук. Но това са единствените смислени думи, които се избистрят днес в главата ми.

Обичам те, Иън. Без теб, днес нямаше да стигна до края на деня. Без теб, днес щях да се всмуча в черната дупка много повече, отколкото съм момента. Без теб, днес нямаше да видя смисъл в нищо. А когато правиш нещо заради мен, сърцето и стомахът ми се свиват в неописуема радост, че ме обичаш толкова, колкото и аз теб. Обичам те, Иън. Някога, в някой друг живот. Обещавам ти. Обещавам!

15.01.2014г.
Ив

Advertisements

3 thoughts on “Има дни…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s